Teksto dydis:
2018-02-11 09:24
51.37.44.149 GBR

6 beje to 5 jj

jus kalbate apie medu koks jis turi buti , o as kalbu apie ta kuris yra cia ir esme kad as ir pats zinau koks buna naturalus medus

1
2018-02-10 22:02
188.69.214.62 LTU

5 JJ to BEJE

Medus yra MEDUS. Nereikia jam epitetų "natūralus", "lietuviškas". Meduje cukraus sirupo NĖRA. Medų sudaro pagrinde gliukozė ir fruktozė, priklausomai iš kokių augalų surinktas nektaras (sacharozė) gali būti truputi daugiau (apytikriai iki 10 proc.) vieno ar kito komponento. Paprastai meduje lieka iki 5 % bičių neinvertuotos (likusios neperdirbtos) sacharozės bei nežymus kiekis kitų polisacharidų. Medus rūgsta tada, kai jis išsukamas nepilnai subrendęs- bitės būna nespėję pakankamai išdžiovinti nektaro. Jeigu medus išsukamas, normaliai subrandintas, kai jo drėgnumas neviršija 20%, supilstomas į švarius, hermetiškai uždaromus indus -jis nesurūgs. Laikyti medų šaldytuve nereikėtų, nes prie minusinių temperatūrų prarandama nemažai veringų bioaktyvių medaus komponentų. Optimali medaus laikymo temperatūra +2....+10 laipsnių C

0
2018-02-10 13:29
90.140.197.138 SWE

4 ;;;;;;;;

PATS GERIAUSIAS MANGOLIJOS MEDUS. JIS IŠGYDO NUO VISKO IR NET NUO MIRTIES.

2
2018-02-10 11:55
109.79.21.183 IRL

3 beje

naturalu lietuviska medu butina laikyti saldytuve nes del jame esancio cukraus sirupo medus per keleta savaiciu surugsta juk jis ,,naturalus ,, cha cha cha

6
2018-02-10 11:42
109.79.21.183 IRL

2 na stai

butent todel , kad zmones prisiklause visokiu debilu nesikreipia i gydytojus , gripas plinta kosminiais greiciais nusinesdamas vis daugiau auku

2
2018-02-10 11:24
95.34.31.254 NOR

1 klausimas

Ar medus ir jo produktai laikomi saldytuve? As nieko is siu produktu nelaikau saldytuve, taip pat ir arbatos guli spinteleje.....

1